Romijn Tuinen – Ontwerp | Realisatie | Onderhoud
Lindenlaan 29 - Woerden
info@romijntuinen.nl
13 mrt 2023
Romijn Tuinen nieuws 16 jarig bestaan

16 jaar hovenier voor Woerden en omstreken

Deze maand bestaat dé hovenier van het Groene Hart: Romijn tuinen alweer 16 jaar. Dit tuinbedrijf uit Woerden met de dorpskernen Harmelen, Kamerik Zegveld neemt alles op het vlak van tuinieren voor u over: van ontwerp tot advies en realisatie van uw tuin en daarna ook onderhoud. Romijn Tuinen regelt het gehele pakket voor u: alles van A t/m Z. Dit doet de tuinman uit Woerden al jaren voor particulieren en bedrijven. Romijn tuinen is een echt fullservice-hovenier.

Begon het jaren geleden met tuinen in de regio Woerden, Romijn Tuinen groeide door in Groene Hart en nu is werkgebied flink uitgebreid en zijn er zelf meerdere tevreden klanten bijgekomen uit Amsterdam en Haarlem. Het succes hiervan wordt mede bepaald door een brede portfolio van tuinmogelijkheden.

Komende jaren blijven ze dit met veel plezier doen en wellicht ook voor u, want bij Romijn Tuinen staat uw tuin centraal. Of het nu om een tuin uit de Woerdense of Utrechtse regio gaat of u zoekt een hovenier die uw tuin een complet make-over kan geven, Romijn Tuinen weet er wel raad mee en maakt van ieder ontwerp de tuin die u wenst. Geen tuin is te gek dus bel (06-53352882) gerust voor een oriëntatiegesprek om te weten wat Jarco en zijn tuinteam voor u kan betekenen. Ze denken graag met u mee en daar gaan we nog jaren mee door zodat er op termijn weer een jubileum moment voor Romijn Tuinen kan worden gevierd.

01 feb 2023
Romijn Tuinen nieuws nieuwe website

Nieuwe Website Romijn Tuinen

Met gepaste trots tonen wij u onze nieuwe website. Naast natuurlijk het ontwerp, realisatie en onderhoud van een tuin proberen wij ook de presentatie van ons bedrijf zo modern en eigentijds mogelijk te houden.

Daarom hebben wij onze website even goed tegen het licht gehouden en is deze helemaal vernieuwd. Nog meer foto's en voorbeelden en u kunt ook heel gemakkelijk contact met ons opnemen, via een contactformulier of een afsprakenformulier.

Wij hopen dat u met plezier en gemak door onze website navigeert.

23 aug 2022
Romijn Tuinen nieuws bedrijfswagen

Nieuwe Bedrijfswagen

Zo, wij hebben er weer een "nieuwe collega" bij. Met onze nieuwe bedrijfswagen in huisstijl kunt u ons in de regio weer overal tegenkomen.

Deze mooie Mercedes Vito is weer klaar om ons een aantal jaren veel van het zware werk uit handen te nemen.

error: Content is beveiligd !!